Ασφάλεια Εκδηλώσεων

event-security

Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Όλο το προσωπικό μας εκπαιδεύεται με τα υψηλότερα πρότυπα και η υπόσχεσή μας είναι να διασφαλιστεί η πλήρης ηρεμία κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης.

Είτε αυτή είναι μια ιδιωτική ή δημόσια εκδήλωση η CITYGUARD μπορεί να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στις ακριβείς απαιτήσεις σας , από την ανάπτυξη ενός μόνο φύλακα ασφαλείας έως σε μια πλήρη ομάδα ασφαλείας.

Γνωρίζοντας πλήρως ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι υψίστης σημασίας για την εκδήλωσή του πελάτη μας το σύνολο των φρουρών ασφαλείας μας είναι μόνο επαγγελματίες, διαθέτουν άριστη επικοινωνία ενώ τυχόν συμπλοκές είναι πάντα λύσεις έσχατης ανάγκης .

Πριν από την έναρξη κάθε εκδήλωσης, ο επιχειρησιακός μας σύμβουλος θα επισκεφθεί το χώρο για να προβεί σε μία πλήρη έρευνα για την ασφάλεια. Στην συνέχεια αυτή η έρευνα θα ανατεθεί στον Operations Manager ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία της Εκδήλωσης.

Μέχρι την ημέρα της ανάληψης του έργου όλο το προσωπικό θα είναι πλήρως ενημερωμένο και θα έχει εξοικειωθεί με τη διάταξη του χώρου για να εξασφαλιστεί η σωστή διεξαγωγή της Εκδήλωσης η οποία και θα διοικείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οργανωτή.

Όλοι οι συνοδοί ασφαλείας κατανοούν πλήρως όλες τις πτυχές της περιφρούρησης και τις ασφάλεια – είτε πρόκειται για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Παροχές

    • Διαθέτουμε Πύλη Ανίχνευσης Μετάλλων μαζί με Ανιχνευτές Χειρός για τον έλεγχο του πλήθους
    • Οργάνωση του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων
    • Διαχείριση της κυκλοφορίας
    • Έλεγχος εισιτηρίων
    • Ειδική συνοδεία ασφαλείας (CLOSE PROTECTION)

Καλέστε μας τώρα για μία προσφορά

0030 210 24 45 017