Καλώς ήρθατε στην CITYGUARD

Η CITYGUARD με την Πρόσθετη Πράξη επί της υπ’ αριθμ.3015/39/60/1240-ιστ’ από τις 17/8/2007 άδεια λειτουργίας, είναι μία ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, η οποία ξεκινώντας από το 1968 ως γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών διεύρυνε τις δραστηριότητές της στον τομέα της ασφάλειας τα τελευταία 15 και πλέον έτη.

Η CITYGUARD SECURITY SERVICES διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, από την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας πάσης φύσεως, στις τεχνολογικές λύσεις επιτήρησης οποιουδήποτε χώρου έως και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ερευνών. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως είναι τα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμών, οι συναγερμοί περιμετρικής προστασίας, τα συστήματα C.C.TV., τα Access controls, οι ανιχνευτές μετάλλων και οι μεμβράνες ασφαλείας.

Η επιτυχία της CITYGUARD είναι βασισμένη στη σφυρηλάτηση των σχέσεων μεταξύ των πελατών της, στην κατανόηση των συγκεκριμένων απαιτήσεών σας και στην ικανοποίηση των αναγκών σας με συνέπεια. Η επιχείρησή μας σχεδιάζει και προσαρμόζει αποτελεσματικές υπηρεσίες ασφάλειας στις ακριβείς απαιτήσεις του πελάτη, , όπως είναι τα προσαρμοσμένα συστήματα ασφαλείας και οι συναγερμοί, χωρίς συμβιβασμό της ποιότητας του προσωπικού. Το κλειδί μας για ικανοποιημένους πελάτες είναι να έχουμε ικανοποιημένους υπαλλήλους.

Εδρεύουμε στην Βαρυμπόμπη – Αττικής, οδός Ακακίας 1, και παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλείας όχι μόνο στην περιοχή των Αθηνών όπου και εδρεύουμε αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουμε συνοδεύσει τους πελάτες μας στο εξωτερικό. Το έμψυχο δυναμικό το οποίο απαρτίζει την εταιρία μας είναι άριστα εκπαιδευμένο στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και στην εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα ανώτερο επίπεδο επαγγελματισμού, διακριτικότητας και εμπιστευτικότητας.

  • Στατική Φύλαξη

  • Συνοδοί Ασφαλείας

  • Συστήματα Ασφαλείας

  • Τμήμα Detectives

Ειδικευόμαστε σε:

Στατικές Φυλάξεις
Συνοδίες Ασφαλείας
Διαχείριση Κρίσεων
Ιδιωτικές Έρευνες
Εγκατάσταση - Προμήθεια Συστημάτων Ασφαλείας